TÜM HABERLER

Emre Küheylan Küratörlüğünde Fotoğraf Gösterimleri

Bu yıl “Oksijen” teması ile düzenelenen Z FotoFest kapsamında düzenlenecek olan fotoğraf gösterimleri bölümünün küratörlüğünü İzmir Ekonomi Üniversitesi Radyo ve Televizyon Programcılığı Programı Öğretim Görevlisi Emre Küheylan üstlenecek.

RADYO VE TELEVİZYON PROGRAMCILIĞI ÖĞRENCİLERİ YAPIMCI VE YÖNETMEN ONUR ÇAKALOZ İLE BİR ARAYA GELDİ

Meslek Yüksekokulu Radyo ve Televizyon Programcılığı kapsamında 20 Aralık 2016 tarihinde düzenlenen, “Türkiye’de Film Sektörü” konulu söyleşi öğrencilerimizin katılımıyla gerçekleştirilmiştir. Düzenlenen söyleşi kapsamında yönetmen ve yapımcı Onur Çakaloz sinema ve televizyon sektöründeki deneyimlerini öğrencilerimizle paylaşmıştır.

Değerli tecrübelerini öğrencilerimize aktaran Sayın Onur Çakaloz’a üniversitemiz ve öğrencilerimiz adına teşekkürlerimizi sunarız.