TÜM HABERLER

Usta Gazeteci Bülent Katarcı Radyo ve Televizyon Programı Öğrencileri ile Buluştu

İzmir Ekonomi Üniversitesi Meslek Yüksekokulu bünyesinde düzenlenen "Çıraklar Ustalara Soruyor" etkinliği kapsamında bu hafta usta gazeteci Bülent Katarcı'ı üniversitemize konuk oldu.

Usta Oyuncu Cezmi Baskın Radyo ve Televizyon Programcılığı Öğrencileriyle Buluştu

İEU Meslek Yüksekokulunun düzenlediği "Çıraklar Ustalara Soruyor" etkinliğinde bu hafta usta oyuncu Cezmi Baskın ağırlandı. 20 Şubat 2018 tarinde İEU Konferans Salonunda gerçekleşen etkinliğe öğrencilerin ilgisi büyük oldu. Usta oyuncu sinema, televizyon, tiyatro ve sanat hakkında öğrencilerle interaktif bir söyleşi gerçekleştirdi. Öğrencilerimizin sorularını tek tek cevaplayan ve bizlere tecrübelerini aktaran Sayın Cezmi Baskın'a okulumuz ve öğrencilerimiz adına teşekkür ediyoruz.

Radyo ve Televizyon Programcılığı Öğrencileri Yönetmen Kardeşler Tarkan ve Cem Özel İle Bir Araya Geldi

Meslek Yüksekokulu Radyo ve Televizyon Programcılığı öğrencileri "Çıraklar Ustalara Soruyor" etkinliği kapsamında, 13 Şubat 2018 tarihinde yönetmen kardeşler Tarkan ve Cem Özel ile bir araya geldi. Düzenlenen etkinlik kapsamında Tarkan Özel Türkiye'de sinema ve dizi sektörünün işleyişi hakkında tecrbülerini aktarırken, Cem Özel ise özel efekt yönetmenliği hakkında bilinmeyenleri öğrencilerimizle paylaştı. Yönetmen kardeşlerin Türkiye'de yaptıkları çalışmaların görsel kolajı öğrenciler tarafından büyük bir ilgi ile karşılandı.

Değerli tecrübelerini öğrencilerimize aktaran Sayın Tarkan Özel ve Cem Özel’e üniversitemiz ve öğrencilerimiz adına teşekkürlerimizi sunarız.

Emre Küheylan Küratörlüğünde Fotoğraf Gösterimleri

Bu yıl “Oksijen” teması ile düzenelenen Z FotoFest kapsamında düzenlenecek olan fotoğraf gösterimleri bölümünün küratörlüğünü İzmir Ekonomi Üniversitesi Radyo ve Televizyon Programcılığı Programı Öğretim Görevlisi Emre Küheylan üstlenecek.

RADYO VE TELEVİZYON PROGRAMCILIĞI ÖĞRENCİLERİ YAPIMCI VE YÖNETMEN ONUR ÇAKALOZ İLE BİR ARAYA GELDİ

Meslek Yüksekokulu Radyo ve Televizyon Programcılığı kapsamında 20 Aralık 2016 tarihinde düzenlenen, “Türkiye’de Film Sektörü” konulu söyleşi öğrencilerimizin katılımıyla gerçekleştirilmiştir. Düzenlenen söyleşi kapsamında yönetmen ve yapımcı Onur Çakaloz sinema ve televizyon sektöründeki deneyimlerini öğrencilerimizle paylaşmıştır.

Değerli tecrübelerini öğrencilerimize aktaran Sayın Onur Çakaloz’a üniversitemiz ve öğrencilerimiz adına teşekkürlerimizi sunarız.